19 Şubat 2018 Pazartesi 15:23
Malatya Özel Çınar Fen Lisesinden TUBİTAK başarısı

Malatya Özel Çınar Fen Lisesi öğrencisi Emre Çırak, yapılan 25. Ulusal Biyoloji Olimpiyatları sınavın da Bronz Madalya alarak Türkiye 3.’sü oldu.

TÜBİTAK tarafından 2017 Mayıs ayında gerçekleştirilen 25. Ulusal Biyoloji Olimpiyatlarında 3 ‘cü olan Emre Çolak, moleküler biyoloji genetik dalı çalışmalar yapmayı düşündüğünü belirterek, "25. Ulusal Biyoloji Olimpiyatlarında bronz madalya kazandım Türkiye’de 3 “sü oldum. Disiplinli bir şekilde rehber öğretmeni gözetiminde başta biyoloji kitapları üzere 3 yıl boyunca çalışma yaptım günde ortalama 6 saat ders çalışarak bu başarıyı elde ettim.Hedefim ise moleküler biyoloji genetik dalı hakkında çalışmalar yapmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.