24 Ocak 2018 Çarşamba 18:09
Minibüsçü ve servisçilerden ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, Suriye’nin Afrin kentine yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek verdiklerini belirterek, “Bizler ülkemizin bu zor zamanında devletimizin, milletimizin ve ordumuzun yanındayız" dedi.

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İnce, ülkenin zor dönemlerden geçtiğini ifade ederek, “Bizler de servisçi ve minibüsçüler olarak ülkemizin bu zor zamanında devletimizin, milletimizin ve ordumuzun yanındayız. Bugün bizi askere çağırsalar seve seve askere gidip canımızı vermeye hazırız” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın servisçilere ve minibüsçülere büyük destekler verdiğini aktaran İnce, “Bütün esnaflarımız için büyük çalışmalar yaptı. Tarih boyunca görmediğimiz hizmetleri ve projeleri başkanımız döneminde gördük. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyoruz. Bununla beraber korsan taşımacılık ile ilgili başkanımızla görüş alışverişi içerisindeyiz. Korsan taşımacılığa asla geçit vermiyoruz. Korsan taşımacılık esnafımızı mağdur ediyor. Başkanımız bu konuda da bize destek verdi. İnşallah korsan taşımacılığı Malatya’da bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Yeniden göreve seçildiği için İnce’yi kutlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “İnşallah hayırlı görevlerde bulunurlar. Ben çalışmalarında başarılar diliyorum, kendileriyle sürekli koordinasyon içindeyiz. Esnaflarımızın sorunlarının çözümü noktasında elbirliği ile çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.01.2018 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2018-01-24 18:30:54

Bu haberin Ağrı ile bir alaka ve ilgisini çözemedim. Ulusal bir gazete değilsiniz. Yerel gazetesiniz. Ağrının haberini verirseniz daha makbule geçer