24 Ocak 2018 Çarşamba 12:43
MÜSİAD ‘dan  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Toman’a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Yönetim Kurulu ile birlikte Malatya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vahap Toman’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vahap Toman,”Sivil toplum örgütleri bizim kurumlar için vazgeçilmez bir unsur. 2017 yılı içerisinde 13 bin 600 kişiyi işe yerleştirdik bunun temelinde sivil toplum örgütleri ve bulanmaktadır. Organize sanayi bölgemizde 24 bin 800 kişi yakın açık iş almamıza rağmen 13 bin 600 yakının karşıladık. Malatya’daki gençlerin sanayiyi tercih etmemeleri büyük bir sıkıntı yol açıyor” diye konuştu.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ise, Afrin harekatının başladığı bir dönemde bizlerin üretimi daha çok artırmamız gerektiğini ifade ederek,”Bu süreçte bize düşen cephe gerisinde her ne var ise üretime dahil, büyümeye dahil, ekonomik rakamlara dahil onunla ilgilenmektir. Cephenin gerisinde cepheye destek vermektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.