27 Ocak 2018 Cumartesi 16:15
Yenier’den ‘Kış aylarında sokak hayvanlarına sahip çıkalım’ çağrısı

Hayvan Hakları Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Filiz Yenier Erdem, vatandaşlara kış aylarında sokaklarda hayvanlara sahip çıkılması çağrısında bulunarak, “Sokak köpeklerinin havlamalarından rahatsız olup taş atanlar var onun yerine bir kap su ve yemek verelim” dedi.

Kış ayları dolayısıyla hayvanların korunmaya ve bakılmaya muhtaçlıklarının arttığını ifade eden Yenier, “Sokak köpeklerinin havlamalarından rahatsız olup onlara taş atanlar va,r onun yerine bir kap su ve yemek götürsek hem sokak hayvanları hem de biz evimizde rahatlıkla uyuruz. Kış mevsiminin gelmesiyle beraber sokak hayvanların sokakta olmasından dolayı vatandaşlarımıza sesleniyorum: Kedi ve köpeklere ekmek ve su verelim, Allah’ın bizlere emanetleri olan, hayvanı sevmek çok güzel bir duygu, hayvanı seven insanı da sever” şeklinde konuştu.

Malatya halkının bu konuda duyarlı olduğunu kaydeden Yenier, “Hepsine teşekkür ediyorum, inşallah bütün vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olur” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.