02 Temmuz 2015 Perşembe 22:41
Aydınoğlu, yapımı devam eden okulları inceledi

MUŞ - Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden okulları gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydınoğlu, ilçenin en az yüz yıllık okul sorunun kalmadığını, fiziki altyapı sorununu çözecek binaları programa koyduklarını söyledi.

İnşaat halinde bir çok okulun bulunduğunu sözlerine ekleyen Aydınoğlu, şöyle devam etti:

"Bunun yanında 2015 yılı programına alınan çok güzel tesislerimiz var. En kısa zamanda bunların da ihalesi yapılacak. Türkiye’nin en büyük projelerinden olan iki tane okulumuz yapılmaktadır. İki okulumuzun da kaba inşası bitti. Okullarımızdan biri 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecektir. Kabası biten diğer okulumuz da önümüzdeki yıl faaliyete geçecektir. Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde 300 kişilik pansiyon bu yıl içerisinde inşaat çalışması başlayacak. 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu bu hafta içerisinde temel atma çalışmaları başlayacak. Ayrıca dosya aşamasında olan 32 derslik, 300 kişilik pansiyon, 16 dairelik lojman ve spor salonu okulumuzda çok yakın zamanda gerekli işlemlerin ardından ilçemize kazandırma çalışacağız."

İlçede yapımı devam eden okulların bir an önce 2015-2016 eğitim öğretime hazırlanması için denetlemelerini sürdüreceğini hatırlatan Aydınoğlu, yeni yıla sorun olmadan girmek istediklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 02.07.2015 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.