20 Ağustos 2015 Perşembe 20:36
Minik sporcuların milli takım hedefi

MUŞ - Muşlu minik sporcular, milli takıma girebilmek için her gün antrenmanlara katılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her ilde eş zamanlı başlatılan atletizm kursları, Malazgirt'te de yoğun ilgi görüyor.

Muş Atletizm Kulübü antrenörü Çetin Karataş yönetiminde antrenmanlara katılan Malazgirtli minik öğrenciler ve gençler, kulübün ücretsiz açtığı kurslara kayıt yaptırarak yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor.

Yaşları 10-16 arasında değişen çocukların kayıt yaptırdığını belirten Antrenör Çetin Karataş, okuyan ve kendini geliştiren bireylerin birçok alanda başarı sağladığına dikkati çekti.

Karataş, "Muş Atletizm Kulübü olarak bize gelen minik sporcularımızı bu yönde geliştirerek, ileri ki yıllarda milli bir atlet yapabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bende Malazgirt’te büyümüş bir atlet olarak, buradaki yaşam koşullarını çok iyi biliyorum. Muş Atletizm Kulübü olarak Malazgirt’te yaşayan tüm vatandaşlarımıza, gençlerimize ve miniklerimize sesleniyoruz, kulübümüze kayıtlarınızı yapın bizlerde sizin sporcu kimliğinizi ortaya çıkaralım" diye konuştu.

Her gün düzenli olarak gelip antrenmanlara katılan gençlerden Ali Sazak ise, "Bizler ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geldiği kadarıyla çalışmaya gayret ediyoruz. Bizi atletizmle tanıştıran ve bizi bu yönde çalıştırmaya başlayan  Muş Atletizm Kulübüne çok teşekkür ediyoruz. Burada her gün düzenli antrenman yaparak milli takım seçmelerine hazırlanıyoruz” dedi.

Minik sporcuların milli takım hedefi

Minik sporcuların milli takım hedefi

Son Güncelleme: 20.08.2015 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.