14 Eylül 2015 Pazartesi 18:48
Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı destek bekliyor

Muş Bedensel Engelliler Derneği ve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Başkanı Bedri Korkmaz, Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nın yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı, kulübü kapatmak zorunda kalacaklarını bildirdi.

Korkmaz, zor koşullarda yaptıkları mücadelelerle geçen sezon birinci ligde kaldıklarını söyledi.

Anlaştıkları 5 sporcuyu transfer etmek için 150 bin liraya ihtiyaç duyduklarını ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Maçlara kısa süre kalmasına rağmen kulübün maddi yetersizliğinden dolayı henüz takımımızı oluşturamadık. Haziran seçimlerinde ilimizi ziyaret eden Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile görüştük. Başbakanımız maddi destek sağlanması için, belediye ve valiliğe talimat verdi. Ancak bugüne kadar hiçbir kurumdan maddi destek alamadık. Maddi sıkıntı takımın dağılmasına ve kulübün kapanmasına neden olacak."

Muş'u, Türkiye 1. liginde temsil eden tek takım olduklarını bildiren Korkmaz, süper lige çıkmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Korkmaz, "Takım olarak ilimizi Çanakkale, Bursa, Diyarbakır ve Ankara'da temsil ediyoruz. Bu nedenle belediyemizin destek vermesini ve takımımızı belediye bünyesine almalarını istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2015 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.