Ağrı -1
kar yağışlı
05 Aralık 2015 Cumartesi 17:14
Muş Belediyesi kar taşıma çalışması

Muş Belediyesi, yağış sonrası caddelerde biriken karı, kamyonlarla şehir merkezi dışına taşıyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı açıklamada, kar yığınlarını iş makineleri yardımıyla şehir merkezi dışına taşıdıklarını söyledi.

Yoğun bir çalışma sürdürdüklerini anlatan Asya, şöyle konuştu:

"Ana caddelerdeki kar birikintilerini iş makineleri yardımıyla yaklaşık 8 kilometre şehir dışına taşımaya başladık. Ekibimiz  2 vardiya halinde, 24 saat çalışıyor. Buzlanmaya karşı ilk etapta 100 bin ton tuz stoğu yaptık. Çalışmaları 4 loder, 3 greyder, 4 kazıcı, 10 kamyon ve 4 tuzlama aracıyla yapacağız. Dileğimiz bu sene karın az yağması. Ama bütün hazırlıklarımızı yoğun bir kar yağışına karşı yaptık. İnşallah karla mücadelemiz aralıksız devam edecek."

Son Güncelleme: 05.12.2015 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.