16 Nisan 2015 Perşembe 18:05
Muş'ta heyelan korkusu

MUŞ  Muş'ta etkili olan yağışlar nedeniyle merkeze bağlı Savaşçılar köyündeki evlerde çatlaklar ve köy yolunda çökme meydana geldi.

İl merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Savaşçılar köyü yolunda, yağışların ardından heyelan meydana geldi.

Ulaşım sağladıkları yolda yaşanan kayma sebebiyle araçların geçişinde sıkıntı yaşadıklarını belirten köy muhtarı Abdurrahman Bilici, yolun bir an önce değişmesi gerektiğini söyledi.

Bilici, vatandaşın geçişi sırasında üzücü olayların meydana gelebileceğinden endişe ettiklerini anlatarak, "Köyde  büyük bir korku ve tedirginlik var. Toprak kayması sonucu evlerinin duvarında çatlaklar oluştu. Köylüler hep korku içinde yatıp kalkıyor. Yetkililerin bir an önce tedbir almasını istiyoruz."

Evlerinde çatlak oluşan vatandaşlar ise özellikle gece evde oturmaktan korktuklarını belirterek, toprak kaymaları nedeniyle evlerinin çökebileceği endişesini taşıdıklarını ifade etti.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin heyelan bölgesinde incelemeler yaptığı ve durumu ön raporla ilgili bakanlığa bildireceği öğrenildi.

Muş'ta heyelan korkusu

Muş'ta heyelan korkusu

Muş'ta heyelan korkusu

Muş'ta heyelan korkusu

Muş'ta heyelan korkusu

Son Güncelleme: 16.04.2015 18:06
Anahtar Kelimeler:
MuştaHeyelan Korkusu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.