26 Mart 2016 Cumartesi 12:43
Muş'taki Servis Şoförlerine Eğitim Verildi

Muş'ta okullarda servis taşımacılığı yapan şoförlere eğitim verildi.

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, İl Milli Eğitim ile Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle düzenlenen eğitim toplantısında konuşan Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, devletin hiçbir çocuğun eğitim dışında kalmaması için her türlü imkanı sağladığını söyledi.

Kurum ve iş verenler olarak her bir birimin çocukların eğitiminden sorumlu olduğunu ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"Birçok hal ve hareket, çocukları büyük ölçüde etkiliyor. Bazı müzikler vardır insanların moral ve motivasyonunu bozar. Örneğin arabesk dinleyen öğrenci isyankar olur. Çünkü arabesk müziklere insanı isyankar yapar. Dolayısıyla sizler hem yasal hem vicdani hem insani hem de bir veli olarak sorumlusunuz. Bu anlamda mutlaka gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum."

Daha sonra emniyet ve jandarma görevlilerince servis şoförlerine, taşıma, uyulması gereken kurallar, taşımada dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Son Güncelleme: 26.03.2016 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.