11 Eylül 2015 Cuma 17:09
Muş'taki terör örgütü operasyonu

Muş'ta terör örgütüne yardım ve eleman temin etmek suçundan gözaltına alınan 5 kişiden, aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Eş Başkanı Cihan Akpolat'ın da bulunduğu 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezi ve Varto ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan DBP İl Başkanı Akpolat, parti yöneticileri Selamettin Yılmaz, Nimet Yılmaz ve Mezopotamya Yakınlarını Kaybedenlerle Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (MEYA-DER) Şube Başkanı İrfan Kandemir ile DBP Varto eski İlçe Başkanı Güven Meşe, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Akpolat, Selamettin Yılmaz, İrfan Kandemir ve Güven Meşe tutuklandı, Nimet Yılmaz serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 11.09.2015 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.