17 Aralık 2015 Perşembe 21:38
Öğretmen eli değen odunluk kütüphane

Muş'un Korkut ilçesine bağlı Balkır köyündeki ilk ve ortaokulun bahçesindeki odunluk, iki öğretmenin yaptığı tadilatın ardından kütüphaneye dönüştürüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idaresinin onayının ardından atıl binada çalışmalara başlayan İngilizce öğretmeni Hüsna Küçük Köseoğlu ile Sosyal Bilgiler öğretmeni İsmail Köse, tadilat için gereken inşaat malzemelerini temin etti.

 Tadilat işini de kendileri yapan öğretmenlerden birisi kapı ve pencereleri boyarken, diğeri ise zemin ve alçı işlerini yaptı.

Hüsna Küçük Köseoğlu, yaptığı açıklamada, öğrencilere en faydalı bilginin kitap olduğunu belirterek, kurdukları kütüphane için kitap gönderilmesi talebinde bulundu.

Köseoğlu, "Öğrenciler ihtiyaçları olan bilgiyi kitapla giderebilir. Öğrencilerimiz kitap sayesinde bu memlekete faydalı bireyler olabilir. Yeter ki onların kitap ihtiyacını karşılayalım" dedi.

Okuldaki kütüphane ihtiyacını giderdiklerini belirten İsmail Köse de kütüphane için raf ve kitap ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Köse, "Okulumuzun 250 öğrencisi var. Kütüphane için binayı hazırladık, ancak raf ve kitap ihtiyacımız var. İlk ve ortaokul öğrencilerinin ihtiyacına cevap verecek kadar kitap desteği bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 17.12.2015 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.