03 Ağustos 2015 Pazartesi 12:35
Sarıpınar'da yol genişletme çalışmaları

MUŞ - Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Sarıpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Sarıpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belde merkezindeki İdris Koral Caddesi'nin bir kilometrelik kısmında yol genişletme çalışması yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Sarıpınar Belediye Başkanı Deniz Ateş, genişletme ve altyapı hizmetlerinin tamamlanmasının ardından söz konusu yolda parke taşı döşeme işlemine geçeceklerini bildirdi. 

Çalışmalar sırasında kendilerine büyük destek veren vatandaşlara teşekkür eden Ateş, şöyle konuştu:

"Parke taşlarımızın yüzde 50'si kardeş belediyemiz olan Didim Belediyesi tarafından karşılanacak, diğer yüzde 50'sini ise belediyemizin imkanlarıyla yapacağız. Beldemizde 5 yıl boyunca hiçbir çalışma yapılmamış ve halka hizmet götürülmemişti. Biz göreve geldiğimizde halka verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürdük. Bu kapsamda CHP'li belediyelerimizle irtibata geçtik, bir çok belediyemizden söz aldık. Didim belediyemiz bu kapsamda bize parke taşı gönderdi."

İlçenin kanalizasyon sorununun giderilmesi konusunda hazırladıkları projenin İller Bankası tarafından onaylandığını söyleyen Ateş, ihaleyi kazanan firmanın önümüzdeki günlerde beldeye gelerek çalışmaya başlayacağını kaydetti.

Sarıpınar'da yol genişletme çalışmaları

Sarıpınar'da yol genişletme çalışmaları

Sarıpınar'da yol genişletme çalışmaları

Sarıpınar'da yol genişletme çalışmaları

Sarıpınar'da yol genişletme çalışmaları

Son Güncelleme: 03.08.2015 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.