28 Ocak 2018 Pazar 11:21
Başkan Asya’ya ‘yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülü

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘yılın en başarılı il belediye başkanı’ ödülüne layık görüldü.

Siyasetçiden bürokrata, sivil toplumdan iş dünyasına birçok dalda ödülün verildiği Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından düzenlenen Eshab-ı Kehf Ödülleri sahiplerini buldu. Törende, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ’yılın en başarılı il belediye başkanı’ ödülüne layık görüldü. MUŞ VAKFI’nda düzenlenen buluşma toplantısından dolayı ödül törenine katılamayan Başkan Asya’nın ödülünü Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı aldı.

Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. 2007 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan ESVED, 11 yıldır geleneksel hale getirdiği Eshab-ı Kehf Ödülleri ile yılın ‘En’lerini seçmeye devam ediyor. 7 ayrı bölgede ödül töreni düzenleyen dernek, Başkan Feyat Asya’yı; halk buluşmaları, çevre projeleri ve gayretli çalışmalarından dolayı yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık gördü. Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı, ödülü ESVED Başkanı Kazım Ardıç tarafından aldı. Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır da, ödül töreninde Başkan Yardımcısı Avcı’ya eşlik etti.

Farklı programların aynı zamana denk gelmesinden dolayı ödül törenine katılamadığının üzüntüsünü dile getiren Başkan Asya, "İstanbul’da faaliyet gösteren MUŞ VAKFI’mızın buluşma toplantısına katılmak zorunda olduğum için ödül töreninde bulunamadım. Bana bu ödülü layık gören ESVED yönetimine şükranlarımı sunarım. Takdir edilmek güzel bir duygu. Halkımıza sunduğumuz hizmetlerin karşılığında böyle ödüllere layık görülmek bizleri ziyadesi ile memnun ederken, yükümlülüklerimizi de arttırıyor. Bizler memleketimizin eksik ve aksaklıklarını gidererek, hak edilen hizmeti sunmanın gayretinde olduk. Bundan sonra da halkımıza hizmetkâr olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.