24 Ocak 2018 Çarşamba 16:14
Muş Belediyesi Personel Müdürü Güler’e veda yemeği

Muş Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Avukat Erhan Güler için veda yemeği düzenlendi.

Hakimlik ve savcılık sınavını kazanan Muş Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Avukat Erhan Güler için mesai arkadaşları tarafından veda yemeği verildi. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı yemek sonrası Başkan Asya, Avukat Erhan Güler’e Muş Belediyesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı takdir belgesi ve teşekkür plaketi takdim etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Asya, “Adli Yargı Hakimliği Sınavını kazanması sebebi ile aramızdan ayrılan avukatımız ve kardeşimiz Erhan Güler’e belediyemizde yaptığı hizmetlerine bir vefa borcu olarak veda gecesi düzenledik. Gerçekten kendisi ile birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Görevde bulunduğu süre içerisinde bizlere yardımcı olarak yapıcı çalışmalarda bulunmuştur. Hakimlik sınavını kazanması suretiyle belediyemizden ayrılmasını üzüntüyle karşıladık, ama kendi kariyeri için de mutlu olduk. Meslek hayatı boyunca her zaman vatanı, milleti ve devleti uğruna çalışmalarını sürdürmesini ve halkının faydasına kararlar vermesini temenni ediyorum. Yapmış olduğu güzel çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Diliyorum ki bundan sonraki meslek hayatında büyük başarılara imza atar. Bundan sonraki meslek hayatında üstün başarılar diliyor, kendisine ve tüm ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Güler de, Muş Belediyesinde çalıştığı süre içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini belirterek, “Burada çalışmak benim birikimlerimi daha da güçlendirdi. Böyle güzel organizasyonu düzenleyen başta başkanıma ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.