27 Ocak 2018 Cumartesi 16:57
Muş EMITT’te en iyi stant dekoru ile birinci oldu

25-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenen EMİTT Turizm Fuarına damga vuran Muş, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi stant dekoru aldı.

Bu yıl 22’incisi düzenlenen EMİTT Turizm Fuarına çok iyi hazırlanan ve kentin tanıtımını yapan Muş heyeti geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi stant ödülüne layık görüldü. Fuarın açıldığı günden itibaren ziyaretçilerin akınına uğrayan Muş standında zaman zaman izdiham yaşandı. Fuarın en çok ilgi gören standı olarak dikkat çeken Muş standı fuar organizatörleri tarafından ödüle layık görüldü. Muş Valiliği adına düzenlenen ödülde "EMITT 2018’de Destinasyonlar Dalında En İyi Stand Dekoru gerçekleştiren Muş Valiliğine teşekkür eder, başarılar dileriz" ifadesi yer aldı. Muş’un elde ettiği bu başarıyı fuar alanında bulunan ve plaketi alan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ile Vali Yardımcısı Abdülkadir Okay, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

EMITT Turizm Fuarına Muş Valiliği, Muş Belediye Başkanlığı, Muş Alparslan Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muş Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, kaymakamlıklar ve İMSİAD olarak katılan Muş, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödül alarak başarısına bir yenisini daha ekledi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, "Muş’un EMITT Fuarına çok iyi hazırlandığını biliyorduk. İlk günden itibaren standımızda izdihamlar yaşanmaya başladı. Gerek İstanbul’daki hemşehrilerimiz gerekse de fuara gelenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştık. En iyi stand ödülünü alarak bu işi çok iyi yaptığımızı bir kez daha gösterdik. Fuara katılan, emeği geçen ve ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Muş’un fuarda ödül almayı hak ettiğini ifade eden Muş Vali Yardımcısı Abdülkadir Okay ise, "Muş Valiliği ve ilgili kurumlarla bir süreden beri hazırlandığımız fuarda ödül almak hepimizi memnun etmiştir. Kurumlarımızla birlikte başarılı bir iş çıkardık. Bu ödülü tüm Muşlular adına alıyoruz. Geçen yıl aldığımız ödül bu yıl ki ödülün habercisiydi. Fuarımıza katılan ve hazırlıkları en iyi şekilde yapan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.