02 Şubat 2018 Cuma 17:18
Muş’ta 119 Toki Konutları İçin Kura Çekimi Yapıldı

Muş’ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından satışa sunulan 119 adet 3+1 konut için kura çekimi yapıldı.

Muş merkez Kale Mahallesi’ndeki konutlar için öğretmenevinde düzenlenen program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kura çekimine geçildi. Törene kimi çocuğuyla kimi bebek arabasıyla kimi bastonuyla gelen aileler, büyük heyecan ve mutluluk yaşadı. Kurada 1 şehit yakını ailesine direk konut verilirken, 6 engelli bireye de kura çekiminde öncelik tanındı. Noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 119 adet 3+1 konut için büyük heyecan yaşandı.

Konutun müjdesini cep telefonuyla oğluna veren Şükran Soylu, evin kendisine çıkmasıyla çok mutluluk duyduğunu ve 5 yıldır kirada kaldığını söyledi.

12 yıldan beri kirada oturduğunu ifade eden Gazi Ahmet Özdemir de, "TOKİ’de ismimin çıkmasından dolayı çok memnun oldum. 12 yıldan bu yana kiradaydım, ondanda kurtuldum ve çok memnunum" dedi.

Fatma Avcı ise, oğlunun kirada olduğunu, evi çok istediklerini belirterek, "Ben oğlumu zorla yazdırdım. Allah’a şükür çıktı. Oğlum, bodrum katı çıkmasından korkuyordu Allah’a şükür istediğim oldu. TOKİ olmasaydı o daireyi alamazdık" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.