13 Şubat 2018 Salı 11:48
Muş’ta aranan 4 zanlıya tutuklama

Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması olan şahsılara yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi. GBT kontrolü yapılan bir şahsın "Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık", "Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığının İhlali", "Mala Zarar Verme" ve "Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Silahlı Yağma" olmak üzere toplam 4 ayrı suçtan arandığının tespit edilerek, çıkarıldığı adli mercilerce 13 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasına istinaden tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edilen açıklamada, "Korkut İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince yapılan uygulamalarda ‘Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Almak, Taşımak, Bulundurmak’ suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranması bulunana bir şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. GBT kontrolünde bir şahsın ‘Silahlı Tehdit’ suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı anlaşılmış ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Bir şahsın yapılan GBT kontrolünde ise ‘Yaralama’ suçundan 8 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edilmiş ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

"Dolandırıcılık" ve "Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık", "Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmamakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık" suçlarından yakalanan 3 kişinin de serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.