09 Kasım 2015 Pazartesi 12:32
2016 Honda Civic Sedan

Ek olarak, yan ayna kapakları alt kısımlarında yeni siyah trim ile geliyor, iri yan etekler ise kompakt sedan modelin güçlü görünümünün etkisini arttırıyor. Yeni ön ve arka çamurluklar, iki tonlu 17 inç alaşım jantlar, ufak arka spoyler de arabadaki yeniliklerden.

Yeni spoyler üçüncü stop lambasını da üzerinde barındırıyor ve standart 2016 Civic'deki bagaj kapağı spoylerinin yerini alıyor.
 
Honda Genuine Accessories tam takım halinde bu ay sonunda ABD'ye özel 2016 Civic modelinin Kuzey Amerika bayilerine ulaşmasıyla birlikte müşterilere sunulacak. Bu ilave özelliklerin yanı sıra, Civic tampon koruyucular, gövde altı spoylerleri, tekerlek kilitleri, kapı eşik koruyucuları, krom kapı süsü ve uzaktan motor başlatma özelliğine de sahip olacak.
 
İç kabin için müşteriler aydınlatmalı kapı eşikleri, kablosuz şarj, dört mevsim yer paspasları, arka koltuk örtüsü, küllük, yük kancası ve pek diğer özellik de sipariş edebilecek.  

Son Güncelleme: 09.11.2015 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.