16 Şubat 2015 Pazartesi 12:20
BMW nin yeni modeli BMW X4

Rakip üreticiler BMW X6'yı gördükten sonra SUV Coupe yoluna hızla girmişlerdi. Şimdi ise Alman marka yeni bir modelle karşımızda. BMW X4, bebek X6 gibi duruyor

2007 yılında BMW, X6’yı piyasaya sürdüğünde bazıları bu mucize karşısında sevinç çığlıkları atarken, bazıları da bu basık tavanlı garip SUV’u bir otomobil faciası olarak adlandırmışlardı. Geçen zaman birinci grubun haklı olduğunu gösterdi ve markayı BMW X6 çok memnun etti. Şimdi X6 yalnız değil. BMW X3 yenilendi ve sıra şimdi X4’te… X4’ün üretim versiyonunda X3 modeli temel alınmış ve X6 modelinin sportif detaylarına yer verilmiş. Özellikle otomobili yandan ve önden görenler farkı anlamakta zorlanabilirler. Ebatları ise tabi ki X6’dan daha küçük. X4’ün ön tasarımı son derece agresif ve akıcı hatlar dikkat çekiyor. Dikkat çekici farlar X4'ün kendine has tasarımına vurgu yapıyor. Ayrıca LED farlar ve arka difüzör, X4'te dikkat çeken diğer detaylar arasında… X3 ile karşılaştırdığımızda sürüş pozisyonu yola daha yakın.iç mekan X3 modelinden izler taşıyor. Arka koltukla üç kişi için uyumlu. Bagaj hacmi 500-1400 litre arasında değişiyor. Tüm donanımlarda bagaj otomatik açılıyor. X4 farklı motor seçenekleriyle piyasada yer alacak. Hepsi Efficient Dynamics ve TwinPower Turbo motor teknolojisine sahip. Dört çeker olacak ve 8 ileri otomatik şanzımanla geliyor. Türkiye için en önemli motor seçeneği xDrive20d. Bu motor 190 bg güç ve 400 Nm tork üretiyor. 2.0 litrelik TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor da ülkemizde ciddi talep görebilir. Bu motor, 184 bg güç, 270 Nm tork ve 245 bg güç, 350 Nm tork üreten iki farklı versiyona sahip. 

Son Güncelleme: 16.02.2015 12:20
Anahtar Kelimeler:
BMW Nin Yeni Modeli BMW X4
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.