21 Ağustos 2015 Cuma 20:34
Muş Belediye Başkanı Asya:

MUŞ  - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, çevreye bırakılan çöplerin sıcaktan dolayı kötü koku yaydığını belirtti.

Asya, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşları açıkta çöp bırakmaması gerektiğini bildirerek, halkın çevre temizliğine hassasiyet göstermesi gerektiğini ifade etti.

Belediyenin her alanda halkın hizmetinde olduğunu ancak temiz bir kent oluşturmak için vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Asya, açıklamasında şunlara yer vedi:

"Çöplerin, belediyenin uygun gördüğü saatlerde çöp poşetleriyle belirlenen alanlara bırakılması gerekiyor. Her alanda yapılan çalışmalar belediyenin rutin görevleri arasında yer alıyor. Belediye olarak görevimizi yapıyoruz. Çünkü şehrin bakımı, yapımı, onarımı ve temizlik işleri asli görevlerimizdir. Vatandaşlarımızın da temizlik konusuna hassasiyet göstermesini bekliyorum. Çöplerini gelişi güzel bırakmamalarını rica ediyorum. Tüm sokaklarda ve köşe başlarında çöp konteynerleri bulunuyor. Halkımızın çöplerini poşet içinde belirlenen yerlere bırakması halk sağlığı açısından da çök önemli."

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince bütün mahallelerde düzenli olarak çalışma yapıldığını dile getiren Asya, cadde ve sokakların temizliği konusunda şikayetçi olanların "Alo 153" hattına bildirimde bulunmalarını istedi.

Muş Belediye Başkanı Asya:

Muş Belediye Başkanı Asya:

Son Güncelleme: 21.08.2015 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.