14 Temmuz 2015 Salı 00:04
Şimdiye kadar gördüğünüz en havalı Porsche sürüşü

Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC), başka bir adıyla "Bulutlara yapılan yarış", her yıl Colorado'daki Pikes Peak dağında düzenlenen otomobil ve motosikletlerin katıldığı tırmanma yarışıdır.

19,99 km uzunluktaki etapta 156 virajla 1439 metre yukarı tırmanılır. Yolun bazı kısımları asfalt bazı kısımları ise topraktır. İlk yarış 1916 yılında Rea Lentz'in 20:55.40'lik tur zamanına imza atmış ve liderliği eline geçirmiştir.Jeff Zwart’ın Pikes Peak’da Porsche GT3 Cup Turbo sürüşü video olarak yayınlandı. Eğer Porsche veya bu konuda  herhangi bir otomobil hayranı iseniz aşağıdaki videoyu izlemek isteyeceksiniz. Bu şimdiye kadar gördüğümüz en havalı Porsche videolarından biri ve oldukça etkileyici bir sürüş.

Son Güncelleme: 14.07.2015 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.