05 Haziran 2015 Cuma 18:37
VW Golf'e 1,0 litrelik motor

Volkswagen'in kompakt sınıftaki temsilcilerinden Golf, yeni turbo beslemeli benzinli motorunu gün yüzüne çıkardı.

Volkswagen, yavaş yavaş yeni nesil turbo beslemeli benzinli motorlarını tanıtmaya başlıyor. Golf'te görev alacak yeni motorun en cimri benzinli motor olduğu söyleniyor. 1,0 litrelik turbo beslemeli 3 silindirli motor, 115 HP güç ve 200 Nm tork üretiyor. Bu motor seçeneği 6 ileri vitesli manuel ya da 7 ileri vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanla alınabilecek. 
 
0'dan 100 km/s hıza 9,7 saniyede ulaşan otomobilin son hızı 204 km/s olarak açıklanıyor. Fabrika verilerine göre 100 km'de ortalama yakıt tüketimi 4,3 litre olan Golf'ün emisyon değeri de 99 g/km olarak veriliyor. 
 
Golf TSI BlueMotion'da yeni bagaj üstü spoylere ve 15 inçlik Lyon tipi alaşım jantlara yer veriliyor. Süspansiyon sistemi biraz daha sıkı ayarlanan otomobilde start-stop sistemi, elektronik diferansiyel kilidi XDS ve otomatik acil fren sistemi gibi donanımlar bulunuyor. 

Son Güncelleme: 05.06.2015 18:38
Anahtar Kelimeler:
1VW Golfe0 Litrelik Motor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.