18 Nisan 2019 Perşembe 12:34
Patnos'ta "Bahar Temizliği" Başladı

Patnos Belediyesine bağlı temizlik ekipleri tarafından tüm mahallelerde bahar temizliği projesi ile biriken çöpleri temizleme çalışması yapıldı.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde belediyeye bağlı temizlik ekipleri tarafından başlatılmış olduğu “Bahar Temizliği” sloganıyla mahallelerde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların daha güzel bir şekilde yaşamlarını sürdürmek ve daha güzel bir Patnos için belediye temizlik ekipleri seferber oldu.

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Patnos Belediyesi eş başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, “Belediyemize bağlı temizlik ekipleri tarafından çalışmalara başlamış olduğu ‘Bahar Temizliği’ projesi kapsamında, Patnos şehir merkezi ve tüm mahallerimiz de temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özellikle bahar ayında olduğumuz için ve halkımızın sorunlarından biri olan çöp sorunu, bu projemizle kısa bir süre içinde tamamıyla çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Belediyemizin imkânlarını sonuna kadar halkımızın hizmetinde kullanmaktan asla çekinmeyeceğiz. Biz halkımıza söz verdik ve sözümüzü en iyi şekilde onlara hizmet götürerek ve onların sorunlarını çözüme kavuşturarak yapacağımızı belirtmek istiyoruz.” dediler.

Son Güncelleme: 20.04.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.