13 Mart 2018 Salı 15:01

‘Seçim ittifakı’ düzenlemesini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ne yaparlarsa yapsınlar, 2019’da o zatı oradan aşağı indireceğim. Sözüm sözdür” dedi.

Seçim ittifakı düzenlemesinin görüşmeleri sabaha kadar devam edince bugün AK Parti ve MHP’nin meclis grup toplantıları iptal edildi. CHP toplantısı ise gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeminde de ittifak düzenlemesi vardı. Düzenlemenin “seçimlerde nasıl hile yapılacağını” gösterdiğini savunan Kılıçdaroğlu, “Masa başında milletvekili sayılarını artıracağız diyenleri sandığa gömeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, 2019’da o zatı oradan aşağı indireceğim. Sözüm sözdür” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kararına da tepki göstererek,"Şeker fabrikalarını özelleştirmek istiyorlar. Özelleştirseler dahi CHP iktidarında onları alıp yeniden köylüye vereceğiz” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.