13 Mart 2018 Salı 12:22
Özgür Özel’den tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Televizyonun olmadığı bir güne ittifak yasasını alanların, televizyon açılamadan 20 saatte bu işi kotarmak için elinden geleni yapanların suçluluk telaşını gözlerinde gördük" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de CHP milletvekilleriyle birlikte açıklama yaptı. Özel, her türlü baskıya, şiddete rağmen kanun teklifine karşı milletvekili grubuyla mücadele verdiklerini kaydederek, "Zaman zaman da uyardık, ’Meclisin uzayan çalışmaları tatsız bitiyor’ diye. Dinlemediler, aldırmadılar ve üzerinde anlaşmaya vardıkları kirli ittifakı noktasına, virgülüne dokunmadan, dokundurtmadan alt komisyonda, bütün bir hafta komisyonda, 20 saatlik bir görüşmenin sonunda geçirmeyi bildiler. Hiç bir şey kar etmedi" ifadelerini kullandı.

Özel, cumhuriyet kazanımlarını koruyacaklarını belirterek, "Televizyonun olmadığı bir güne ittifak yasasını alanların, televizyon açılamadan 20 saatte bu işi kotarmak için elinden geleni yapanların suçluluk telaşını gözlerinde gördük" dedi.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.