06 Ocak 2014 Pazartesi 14:34
AĞRI EMNİYETİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor.   Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,sigara kaçakçılığı ile ilgili yapılan operasyonlarda Van ve Hakkari İllerinden getirdikleri gümrük kaçağı sigaraların ilimiz üzerinden batı illerine sevk edileceği bilgisinin alınması üzerine;

  • Yaklaşık olarak 3 aydır devam eden planlı çalışmalar sonucunda, Van, Sakarya ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüklerince birlikte operasyonlar yapıldı.
  • Yapılan operasyonlarda sigara kaçakçılığı yapan M.S., Ö.F.A., B.Y., E.Ö., M.Y., Y.Y., M.B., B.G., N.Y., G.A., M.G., N.T., B.A., B.T., A.D., M.A., K.A., M.B. isimli 18 şahıs yakalandı.
  • Yapılan yakalamalarda 228.910 paket kaçak sigara ele geçirildi.
  • Gözaltına alınan şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda 5607 SKM suçundan işlem yapıldı.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada ,  toplum sağlığı ve Ülkemiz ekonomisini olumsuz etkileyen kaçakçılara yönelik mücadelemiz halkımızın da desteğiyle artarak devam edecektir.   1 2 3 4 5 6

Son Güncelleme: 06.01.2014 14:34
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.