11 Temmuz 2015 Cumartesi 23:59
Bu kişiler saç ekiminde daha şanslı

Özel Gazi Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aslı Can, saç ekibi konusunda bilinmeyen noktalara değindi. Saç ekiminin kronik ağır bir hastalığı olmayan her saç tipindeki kişilere uygulanabileceğine değinen Op. Dr. Aslı Can, ten rengi ile saç rengi birbirine yakın olan kişilerde daha iyi sonuçlar alındığını belirtti. Dalgalı saçlara sahip olanların saç ekiminde daha şanslı olduğunu ifade eden Op.Dr. Can, "Doğru bir ekiple, doğru operasyon uygulandığı takdirde herkes saç ekiminde şanslıdır" dedi.


SAÇ EKİMİNİN YAŞI YOK

Saç ekiminin her yaştan insana uygulanabileceğini hatırlatan Can, "30'lu yaşların bitiminde saç dökülmesi son şeklini alacağı için o dönemde yapılan saç ekimi daha kalıcıdır. Daha erken dönemde saç ekimi yaptığımızda ekstra seanslar gerekebilir. Üst sınırda ise hiç bir kriter bulunmamaktadır. 50 yaşın üzerinde hastalarımız var. Hem saç hem sakal ektirmek istiyorlar. Donör saçları alabileceğimiz bir alan varsa, yaşın hiç bir önemi yok" diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.07.2015 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.