14 Ağustos 2015 Cuma 15:49
Diş beyazlatma kiti çenesinin altını deldi

 Amacı evde kendi başına dişlerini beyazlatmaktı. Ancak diş beyazlatma kiti 22 yaşındaki Barret'a öyle zarar verdi ki çenesinin altında boşluk açıldı.

 

"MİDESİNDE DE PATLAYABİLİRDİ"

Barret kiti kullandıktan 48 saat sonra dilinin altında sancı veren bir kist hissetti. Birkaç gün sonra doktora başvuran genç adamdaki kistin tamamen zehir dolu olduğu ve midesinde de patlama ihtimali olduğu ortaya çıktı.

3 SAATLİK OPERASYON GEÇİRDİ

Doktorlar üzüm büyüklüğünde kistin içinin hidrojen peroksit denilen kimyasal ile dolu olduğunu belirledi. 3 saatlik bir operasyon geçiren genç adamın çenesinin altındaki kist zor bir operasyonla tahliye edildi. Doktorlar eğer ameliyat olmasaydı bu kistin ölümcül bir yerde patlayabileceğini söyledi.

 

6 GÜN AĞRIYI ÖNEMSEMEMİŞ

Barret dişlerini beyazlatmak uğruna 6 gün boyunca bu acıya katlandığını ve antibiyotiklerle ağrısını dindirmeyi denediğini belirtiyor, "Hollywood gülümsemesine sahip olmayı o kadar çok istiyordum ki tehlikeli olabileceğini düşünmedim." diyor.

 

 

dis-beyazlatma-kiti-cenesinin-altini-deldi.jpgdis-beyazlatma-kiti-cenesinin-altini-deldi-001.jpg

Son Güncelleme: 14.08.2015 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.