11 Haziran 2016 Cumartesi 12:06
Lösemiyi Organik Bal İle Yendi! Baba Elinde Yapılan Bal Şifa Oldu

 

Ağrı'da lösemi hastası oğlu için 80 yıllık baba mesleği olan konfeksiyonculuğu bırakıp yaylalara çıkan baba, organik bal üretip oğlunu tedavi etti.

Lösemi hastası oğluna hakiki bal üretmek için baba mesleğini bırakan Ebubekir Demir (56), 12 yıl önce oğlu Ramazan Demir'in askerdeyken lösemi hastası olduğunu öğrendiklerini belirterek, doktor tedavisine başladıklarını ancak doktorların ilik nakli gerektiğini söylemeleri üzerine oğlunu kaybetme korkusuyla her türlü çareye başvurduğunu söyledi.

Oğlunun bu hastalıktan kurtulması için doktor doktor dolaştırdığını fakat olumlu bir sonuç alamadıklarını vurgulayan Demir, "Oğlum askerdeyken bu hastalığa yakalandığını öğrendik. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Oğlumun hastalığını öğrenince yıkıldım. Bir doktorun tavsiyesiyle hakiki bal aramaya başladım. Bulamayınca kendim üretmeye karar verdim ve 20 kovan arı alarak dağlara çıktım. Oğlum 6 ay içinde hastalığı yenmeye başladı. Bu duruma doktorlar bile inanamadı" diye konuştu.

Dağlarda, ovalarda, yaylalarda çadırlar kurup hakiki bal üretmeye başladığını ve oğluna 3 ay boyunca çok sıkı bir bal takviyesi yaptığını anlatan Demir, şöyle devam etti:

"Arı sütü, arı larvası, polen, propolis, hakiki bal ve bütün arı ürünlerini sabah, akşam, öğlen her vakit yedirdim. Oğlum artık bunları yemekten bunalınca bu sefer de ona hissettirmeden çayına veya yemeğine katıp vermeye başladım. Tabi o sırada doktor tedavisi de devam ediyordu. 6 ay sonra oğlumu kontrole götürdüğümde doktorlar tahlil sonuçlarına bakınca şok oldular, gözlerine inanamadılar, aynı tahlili dört defa yaptılar ve bana 'Sen bu çocuğa ne yedirdin. Oğlun hastalığın yüzde 80'ini yenmiş' dediler. Ben de sürekli arı ürünlerini yedirdiğimi anlattım. Doktorlar hayretler içinde kaldı ve bana tedaviye bu şekilde devam etmemi söylediler. Dünyalar bizim oldu." 

 

losemiyi-organik-bal-ile-yendi!-baba-elinde-yapilan-bal-sifa-oldu.jpglosemiyi-organik-bal-ile-yendi!-baba-elinde-yapilan-bal-sifa-oldu-001.jpglosemiyi-organik-bal-ile-yendi!-baba-elinde-yapilan-bal-sifa-oldu-002.jpglosemiyi-organik-bal-ile-yendi!-baba-elinde-yapilan-bal-sifa-oldu-003.jpglosemiyi-organik-bal-ile-yendi!-baba-elinde-yapilan-bal-sifa-oldu-004.jpg

Son Güncelleme: 11.06.2016 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.