23 Haziran 2016 Perşembe 17:52
Türkiye Sağlık Yıldızı Oldu

 Yüz Plastik Cerrahisi Akademisi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fazıl Apaydın,Türkiye'nin son yıllarda sağlık turizminin yıldızı olduğunu belirtti.

TÜRK OYUNCULARA BENZEMEK İSTİYORLAR

Apaydın, estetik operasyon için Türkiye'ye gelen hastaların Türk dizi yıldızları gibi görünmek istediğini kaydederek, "Eskiden Hollywood yıldızları vardı ama şimdi birİstanbul gerçeği var. İstanbul'da çok sayıda kaliteli diziler çekiliyor. Ortadoğu'da yaşayanlar bu dizilerin aktörlerine benzemek için ameliyat masasına yatıyor." dedi.

''EN BÜYÜK HAYRANLIK BEREN VE KIVANÇ'A''

Son 10 yıldır dizilerin popülerlik kazanmasıyla Körfez ülkelerinde Türk hayranlığı başladığına değinen Çakmak, şöyle konuştu: "Türk dizilerine hayranlık Gümüş dizisi ile başladı. Estetik için Avrupa ülkelerinden gelenler de var ama ağırlıklı olarak Körfez ülkeleri. Doktorla ilk iletişimi e-mail aracılığıyla kuruyorlar. Beğendikleri sanatçılarla ilgili, talepleriyle ilgili bilgi veriyorlar. En büyük hayranlıkları da Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'a."

"KIVANÇ TATLITUĞ'UN DUDAK YAPISINI İSTİYORLAR"

Ege Sağlık Turizmi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Zeki Hozer de şu bilgileri verdi: "Körfez ülkelerinde Türk dizileri çok revaçta, çok izleniyor. Türk dizilerindeki aktörlere, rol modellerinin yapısına benzer saç, burun, göz, yanak şekillerini almak isteyen hasta grubu oluştu. Mesela Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan'dan herhangi bir artistin burnunu yaptırmak isteyen biri gelebiliyor. Beren Saat, Körfez ülkeleri için iyi bir örnek. Onun burnunu ya da yüz ifadesini yakalamaya çalışıyorlar. Bütün olarak Beren Saat silüetine, kaşıyla gözüyle sahip olmak istiyorlar, yüz ifadesini de yakalamaya çalışıyorlar. Kenan İmirzalıoğlu'nun burnunu ya da Kıvanç Tatlıtuğ dudak yapısını isteyenler de oluyor. Türk dizi yıldızlarının fotoğrafı ile gelip 'aynı bunu istiyorum' diyorlar."

Son Güncelleme: 23.06.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.