20 Mart 2020 Cuma 16:47
Bakanlık'dan Online Koronavirüs Testi !

Koronavirüs ile ilgili kapsamlı çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, vatandaşların online koronavirüs testi yapabilmeleri için bir site yayına aldı. Buna göre sitede sorulan sorulara verilen cevaplara göre korona pozitif çıkma ihtimali değerlendiriliyor. Bir vatandaşın bir günde en fazla beş başvuru yapma hakkı bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı 'online korona testi' yapılabilmesi için bir site yayına aldı. 

koronaonlem.saglik.gov.tr adresli sitede yöneltilen sorulara göre verilen cevaplar değerlendiriliyor ve  “Beyan ettiğiniz bilgiler doğrultusunda koronavirüs ile karşılaşmış olma ihtimaliniz düşüktür” ya da “Beyan ettiğiniz bilgiler doğrultusunda sağlık durumunuzun yakından değerlendirilmesi için lütfen maskenizi takarak en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz” uyarısında bulunuluyor.

Sitede, "Sonuçlar sadece öneri niteliği taşımaktadır ve nihai bir sonuç/kesinlik içermemektedir, tavsiye niteliğindedir" uyarısı da bulunuyor.

Son Güncelleme: 20.03.2020 19:16
Anahtar Kelimeler:
Online Koronavirüs Testi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.