5 Mayıs 2011 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK/BDP yandaşları tarafından şehid edilen Yüksekova Mustazaf-Der şube başkan yardımcısı Ubeydullah Durna Ağrı’da şehadetinin yıl dönümünde anıldı
5 Mayıs 2011 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK/BDP yandaşları tarafından şehid edilen Ubeydullah Durna Ağrı Mustazaf-Der şubesinin düzenlediği programla anıldı. Dernek üye ve gönüllülerinin katıldığı Program okunan Yasin-i Şerif ve dua ile başladı. Programa konuşmacı olarak katılan dernek üyelerinden Suat Çelik yaptığı konuşmada şunlara değindi.
“Bu saldırı sadece derneğe olan bir saldırı değildi. Bu işin geçmişi var, kini var, garezi var. 5 Mayıs günü bir kardeşimizin şehadetiyle sonuçlanan Yüksekova Mustazaf-Der saldırısı ilk değildi. Yüksekova şubesi defalarca saldırılara maruz kalmış, yakılmak istenmiş. Bu saldırılar sadece Yüksekova’da değil hemen hemen birçoğu yerde görüldü.
Bu camianın çalışmaları onları rahatsız etmektedir. Bizim için önemli olan İslam’ın maslahatıdır. İslam’ın maslahatı bu grubu rahatsız etmektedir.” dedi. Program Rehber-Der tiyatro grubunun canlandırdığı tiyatro gösterisi ile devam etti. Tiyatro gösteriminden sonra program tekrar yapılan dua ile son buldu.