26 Şubat 2015 Perşembe 12:50
Ağrı Acil Servisi Yenilendi

Ağrı’nın kanayan yarası olan ve yıllar boyunca hiç bir yenilik yapılmayan bakıma muhtaç Ağrı Devlet Hastanesi Acil Servisi nihayet 2014 yılının Aralık ayında, Ağrı Devlet Hastanesi dönemin yönetici Uzm.Doktor Murat Dicle'nin gayretleri servisi modern bir görünüme kavuşturdu.
 

Üniversite acil servislerini dahil imrendirecek bir şekilde adeta yeniden inşa edilerek modern birseviyeye getirilen acil servisinde hasta ve hasta yakınlarına uzattığımız mikrofonlarımızı ilk başta işin başında olan mimarın  Murat Dicle ve bu işte emeği olanlara minnetle yad edip ‘Nihayet biz Ağrılılarında özlemini çektiği modern bir acil servise kavuştuk’ dediler.
 

Yeni Acil Servisin tüm modern cihazlarla donatılmış olup müdahale edilecek hasta yatak sayasının 18 iken 9 yatak artırılıp 27 yatak yükseltilmiştir . 

 

Eski acilde olmayan şimdiki acile kurulan tomografi cihazı ve dijital röntgen cihazları sadece acile kurulmuştur. 

 

Yani eski acilde olmayıp ta yeni inşa edilen acile bu modern cihazlar kurulmuştur. İçine girildiği zaman Ağrı Devlet Hastanesinin bir bölümü olduğuna inanılmayan Acil Servis, Ağrılıların hak ettiği şekildedir. Tüm Sağlık kuruluşlarının bu modern seviyeye gelmesi dileğiyle.









Son Güncelleme: 31.08.2016 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.