22 Şubat 2018 Perşembe 16:29
AK Parti’de kongre hazırlıkları başladı

Kütahya’da, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla 3 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın 5.Olağan Genel Kurulu için hazırlıkların başladığı bildirildi.

Oluşturulan tertip komitesi, AK Parti İl Başkanlığı’nda toplanarak, yapılacak çalışmalarla alakalı görev dağılımı yaptı.

İl Başkan Yardımcısı Osman Zeybek’in başkanlığını yaptığı tertip komitesinin, 3 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da SGK Yanı Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan kongre için tanıtım, planlama ve salon hazırlanması konularında çalışmalar yapacağı bildirildi.

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Tertip Komitesi Başkanı Osman Zeybek, AK Parti’de kongrelerin her zaman bir şenlik havasında geçtiğini belirterek, "3 Mart Cumartesi günü İl Kadın Kollarımızın 5.Olağan İl Kongresini gerçekleştireceğiz. Her zaman büyük önem verdiğimiz kongrelerimiz şenlik havasında geçmekte, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir. İl Kadın Kolları Kongremize Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da teşrif edecek olması, hem coşkumuzu hem de sevincimizi artırmaktadır. Kongre Tertip Komitesi olarak kongremizin en güzel şekilde gerçekleşmesi için çalışmalara başladık" şeklinde konuştu. (EFE)

Son Güncelleme: 22.02.2018 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.