14 Mart 2014 Cuma 23:44
Ak Partili Vekiller Eleşkirt'te

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı milletvekilleri 30 Mart belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği seçimlerine destek vermek amacıyla Eleşkirt ilçesine geldi.

 

Ak Parti Ağrı milletvekilleri Fatma Salman, Ekrem Çelebi ve M.Kerim Yıldız, belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği seçimlerine destek vermek amacıyla geldikleri Eleşkirt ilçesine ilk olarak Ak Parti Eleşkirt Belediye Başkan adayı Sebahattin Sarı’yı ziyaret ettiler. Belediye meclis üye adayları, il genel meclisi adayları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan vekiller, partililerle tek tek tokalaştılar.

 

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Fatma Salman, “Eleşkirt halkı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimize rekor düzeyde destek vermiştir. Bu yüzden Eleşkirt’in Başbakanımızın yanında yeri büyüktür. Değerli Eleşkirt’liler şu anda birileri Başbakanımızın boynuna ip geçirmek istiyor. Menderesin boynuna geçirdikleri gibi.17 ve 25 Aralık sürecini millet olarak izledik hükümetimize karşı başbakanımıza karşı. Uluslararası şer odaklarıyla iş tutan yerli işbirlikçiler 30 Mart’ta sizlerin vereceği destekle yargı karşısında hukuk karşısında hesap verecekler. 30 Mart’ta Başbakanımızın boynuna geçirmek istedikleri ipi Allahın izniyle sizlerin desteğiyle onların boynuna geçireceğiz” dedi.

 

Daha sonra bir konuşma yapan milletvekili Ekrem Çelebi ise, “Bende Eleşkirtliyim. Bunu özellikle söylemek istiyorum. Sebahattin abiyi hepimiz tanıyoruz. Biz çocukken o burada belediye başkanıydı. Fatma hanımında dediği gibi onun getireceği tüm projelere hepimiz destek vereceğiz. Ben Eleşkirt’te 8 yıl kaldım. Bakın biz 3 milletvekili Eleşkirt’te ne yaptık. 30 artı 20 yataklı devlet hastanesi yaptık. Bu para Niğde Bor’a ayrılmış bir paraydı. SSK binası temeli atıldı. Bu yıl bitecek inşallah.16 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı tamamlanmak üzere. Endüstri Meslek Lisesi. 32 dairelik polis lojmanı yatırım programında. 2015 yılında emniyetimize teslim edeceğiz. 8 derslikli Karşıyaka İlköğretim Okulu. Molla Süleyman Ergözü, Pirabat ve Çetinsu köyüne 8 derslikli okullar yaptık. Eğer sizlerde 30 Mart’ta Sebahattin ağabeyime destek verirde seçerseniz ben diğer vekil arkadaşlarım adına da söz veriyorum gelen her projenin geçmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Son olarak bir konuşma yapan milletvekili Kerim Yıldız, Eleşkirt, Ağrı ve diğer ilçeler göz önüne alındığında bazı özellikleriyle hemen öne çıkan bir ilçe olduğunu ifade ederek, “Mesela bireyselleşmenin en çok yaşandığı ilçe, yurt dışındaki nüfusuyla entegrasyonu en hızlı sağlayan ve kaynakları ilçesi başta olmak üzere yurda getirip çok iyi değerlendiren bir ilçe. Ben 1992 yılında Eleşkirt’te çalıştım. Çok dostlarım var bu ilçede. Eleşkirt için, Eleşkirtli için ne yapsam inanın çok azdır. 30 Mart çok önemli bir seçimdir. Oylarımızı bölmeden Ak Parti çatısı altında birleşin ki hem başkanınızın eli güçlensin, hem de Ankara’da bizim elimiz güçlensin. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çözüm sürecini çözmek için büyük riskler aldı bunları hepimiz biliyoruz. Parelel yapıya karşı milletçe başbakanımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Türkiye büyüdükçe düşmanları artıyor. Yerli işbirlikçileri Türkiye’nin önünü kesmek için bu şer güçlerle ittifaka giriyor. Ülkenin geleceği, evlatlarımızın geleceği için 30 Mart’ta kullanacağınız oylar çok kıymetli. Gelin hep beraber bütün Türkiye’ye Başbakanımızı ne kadar sevdiğimizi verdiğimiz oylarla gösterelim. 30 Mart seçimleri şimdiden milletimize vatanımıza hayırlara vesile olsun inşallah” dedi

 

Milletvekillerinin Eleşkirt ziyareti vatandaşlarla hatıra fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 14.03.2014 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.