21 Haziran 2016 Salı 12:13
Bahçeli: Sürprizlerimiz Olur Bekleyin Biraz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan tüzük değişiklikleri ile ilgili bir iptal bekleyecek misiniz" sorusuna Bahçeli, "Sürprizlerimiz olur bekleyin biraz" dedi.

Muhalif isimlerle ilgili disiplin sürecinin başlatılıp başlatılamayacağına yönelik bir diğer soruyu da yanıtlayan Bahçeli, "Medyanın bu yüksek desteği ile kongrelerin karambolde bir ihraç talebi ile birisini göndersek ertesi gün onu kahraman yaparsınız. Milletin başına bela edersiniz. Onun için o kafamda duruyor. Gereği ne zaman gerekiyorsa o zaman yapılacaktır" diye konuştu.

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi'nin Sinan Oğan'ın partiden ihracını kaldıran yerel mahkeme kararına yapılan itirazı reddetmesi ile ilgili gelişime de Bahçeli'ye soruldu. Bahçeli, "MHP belli gerekçelere dayalı olarak bu kişiyi ihraç etmiştir. 23. Asliye Hukuk Mahkemesi Merkez Disiplin Kurulu'nun bu kararını bozmuştur. Sonra MHP Yargıtay'a başvurmuştur. Yargıtay'ın kararını beklemiştir. Bu 2 Kasım 2015'ten bugüne kadar Yargıtay 18. Dairesi'nde bir karar oluşmamıştır. Eğer 10 Temmuz'a kadar Yargıtay bu kararı verirse üyeliğini tazeleriz. Ondan sonra da tüzük gereği ne yaparsa yapar" dedi.

Son Güncelleme: 21.06.2016 12:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.