02 Haziran 2016 Perşembe 23:28
Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu: Karar Önceden Verilmiş

Ankara'ya çağrılan Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, "Öncesinde çok konuşuldu, çok anlatıldı. Fakat karar çok daha önceden verilmiş. Bu son işin oylamasına bırakılmış." dedi.

Almanya Federal Meclisi'nde 1915 olaylarına ilişkin tasarının kabul edilmesinin ardından istişarede bulunmak üzere Ankara'ya çağrılan Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, yurda döndü. Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla saat 19.00'da Atatürk Havalimanı'na, buradan

Ankara'ya gelen Büyükelçisi Karslıoğlu, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Almanya'da duygusal bir karar alındığını belirten Karslıoğlu şunları söyledi;

"Parlemanto duygusal bir karar aldı. Biz duygularımızla değil mantığımızla, reel dünya ile hareket edeceğiz. Tabi ki Türk-Alman dostluğu devam edecek. Öncesinde çok konuşuldu, çok anlatıldı. Fakat karar çok daha önceden verilmiş. Bu son işin oylamasına bırakılmış. Almanya ile dostluğumuz şüphesiz sürecek."

Son Güncelleme: 02.06.2016 23:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.