08 Haziran 2016 Çarşamba 13:28
Mhp'li Genç Bahçeli'ye Saç Traşıyla Destek Verdi.

MHP'li bir genç, MHP Grup toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye saç traşıyla destek verdi.

14 yaşındaki Alper Beksiz, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye destek vermek için ilginç bir yönteme başvurdu. Saçlarını "oyunu boz" ifadelerini yazacak şekilde kazıtan genç, MHP Grubu'nda ilgi odağı oldu.

Bir erkek kuaföründe kalfa olarak çalıştığını söyleyen Beksiz, Devlet Bahçeli'ye destek vermek için saçlarına bu modeli uyguladığını belirterek şunları söyledi:

"Devlet Bey'e oynanan oyunları gördük ve oyunu bozmak için biz de katkıda bulunmak istedik ve üç hilali özgürlüğün sembolü olan maviyi üç hilalimiz yaptık ve oyunu boz yazdık"

Alper Beksiz'e yakın ilgi gösteren Bahçeli, kürsüde beraber fotoğraf çektirdi. Bahçeli, "Berber kardeşim, hem sanatçı hem berberdir. Bakın oyunu boz diye yazmış. Herhalde bu saç 10 Temmuz'a kadar böyle kalacak" dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 13:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.