09 Haziran 2016 Perşembe 14:28
Mhp'li Vural: Teröre Anladığı Dilden Cevap Verilmeli

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Türkiye'nin terörle mücadelesinin güçlendirilmesi gerektiğini ifade ederek teröre anladığı dilden cevap verilmesi gerektiğini belirtti.

Oktay Vural, Başbakan Binali Yıldırım'ın, "Terör örgütünün bugünlerde "biz görüşebiliriz, silahları bırakabiliriz, konuşalım" gibi doğrudan, dolaylı haberleri geliyor. Onların uzantılarından bize böyle haberler geliyor. Konuşacak hiçbir şey yok" açıklamasına tepki gösterdi. Açıklamayı, "Müzakere masası oluşturmak için yer tutma girişimleri" olarak değerlendiren Vural, "Doğrudan haber nasıl geliyor?" diye sordu.

İstanbul Fatih'te düzenlenen şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestoyu da değerlendiren Vural, teröre karşı safların güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Vural, cenaze töreninde Kılıçdaroğlu'na yapılanların doğru olmadığını kaydetti. Kılıçdaroğlu'nun "Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik" sözlerine ise tepki gösteren Vural, "Herkesin üslubuna da dikkat etmesi gerekiyor. Bunları televizyonlardan söylemenin ne anlamı var. Kime mesajdır? Dikkatli olunması gerekir" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.06.2016 14:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.