04 Haziran 2016 Cumartesi 16:23
Muharrem İnce: Parti İçi Muhalefet Değil, Ev Sahibiyiz

Bostancı Gösteri Merkezi'nde laiklik mitingi düzenleyen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, parti içi muhalefet değil, ev sahibi olduklarını söyledi.

Bostancı Gösteri Merkezi'ni dolduran partililere seslenen Muharrem İnce, kendilerini parti içi muhalefet diye adlandıran kesimlere cevap verdi. İnce, "Biz parti içi muhalefet değiliz. Partide örgütlenmiş bir muhalif hareket değiliz. Bu salonda yaşamı mücadele ile geçmiş insanlar var. Bu partinin zor günlerinde il başkanlığı yaptım. Grup başkanvekilliği yaptım.14 yıldır milletvekilliği yapıyorum. Ömrümü CHPye adadım. 7 Haziran'dan 65 gün önce partiye üye olup bugün kendini CHP'nin yerine koyup beni misafir yerine kimse koyamaz. Ben bu partiye milletvekili olmak için gelmedim. Seçimden üç gün önce üye olmadım. Rahmetli İsmail Cem'in broşürlerini dağıtarak, afişlerini duvara asarak büyüdüm ben. 79 seçimlerinde Genel Başkanım Bülent Ecevit'in adını duvarlara yazarak geldim ben.Onun için biz parti içi muhalefet değiliz. Ev sahibinin ta kendisiyiz." dedi.

Muharrem İnce'nin konuşması sık sık "Türkiye laiktir laik kalacak', "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla kesildi. Konuşmasının bir kısmında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu üstü kapalı eleştiren İnce, "Her salıdan salı çıkıp AKP'ye cevap vermekle muhalefet olmaz. Böyle bir muhalefet anlayışının başarılı olması mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.06.2016 16:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.