02 Ağustos 2015 Pazar 12:42
Sonuna kadar gidilecek

Gölbaşı Vilayetler Evin’deki toplantı gece yarısına kadar devam etti. Davutoğlu, Vilayetler Evi’nden gece yarısı ayrılırken, toplantıya 30’a yakın kentten katılım oldu. Hükümetin terörle mücadelede başlattığı yeni süreçle ilgili bilgi veren Davutoğlu, valilere, il emniyet müdürleri ve jandarna komutanları ile MİT Bölge Başkanlarına net biçimde hükümetin kararlı tavrını anlattı. Davutoğlu, “siyasi irade arkanızda” mesajını verdi. Valilerin anlatımları sırasında zaman zaman beraberindeki üst yöneticilere söz vererek değerlendirmelerini alan Davutoğlu, devletin kararlı biçimde terörle mücadele edeceğini söyledi.
Terörle mücadele çerçevesinde gerekli tüm ihtiyaçların karşılanacağını anlatan Başbakan Davutoğlu, “ne istiyorsanız alınacak ama mazeret istemiyorum, bana bahane ile gelmeyin” diye konuştu. Bazı valilerin yürütülen operasyonlarla ilgili yerel adli birimlere yönelik eleştirileri üzerine Davutoğlu, “tüm kurumlar üzerine düşeni yapacak” değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 02.08.2015 12:45
Anahtar Kelimeler:
Sonuna Kadar Gidilecek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.