SOMALİDE Kİ DRAM RESİMLERLE SERGİLENDİ

 

 

 

Ağrı İnsani Hareket Derneğinin PTT caddesinde açmış olduğu Somali konulu resim sergisi merhamet sahibi binlerce insanın akınına uğradı.

 

 

Ağrı İnsani Hareket Derneği Başkanı Mehmet ASLAN konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada Ramazan Bayramı öncesinde açmış oldukları ‘SOMALİ’ konulu resim sergisine Ağrı halkının yoğun bir ilgi gösterdiğini belirtti.

 

 

Lunabit medium;"> 

Somali de yaşanan açlık, kuraklık ve çaresizliğin anlatılmak istendiği resim sergisinde fotoğrafların yanı sıra, slâyt gösterisi ve ilahilerle de ziyaretçilere duygulu anlar yaşatıldı. Amaçlarının Somali’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek olduğunu belirten ASLAN; özellikle Kadir Gecesine denk gelen resim sergisinin gece geç saatlere kadar birçok vatandaş tarafından ziyaret edildiğini belirtti.

 

 

Ağrı halkının düzenlenen bu tür etkinlikle yoğun ilgi gösterdiğini belirten İnsani Hareket Derneği Başkanı Mehmet ASLAN, tüm halkımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah  derneğimizin  Bundan sonra da bu tarz etkinlikleri yapmaya devam edecektir dedi.

 

 

 

 

Ağrı'da Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme