Son dakika Kadın Dernekleri İstişare Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, MADEM hizmet binasında düzenlenen toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu,

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından kadın derneklerine yönelik istişare toplantısı düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, MADEM hizmet binasında düzenlenen toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, kadınların ailenin her türlü sorumluluğunu yüklendiğini belirtti. 

Çocuğun yetişmesinde kadınların önemli etken olduğunu vurgulayan Mumcu, "O anlamda doğal olarak ilgi alanımız kadın derneklerimiz. Tabi aileyi güçlendirmek için MADEM’in verdiği hizmetlerin yanı sıra geleneksel el sanatları kursları, spor aktiviteleri ve toplantıların düzenlendiği bir merkezimiz var" ifadesini kullandı.

MADEM Koordinatörü Yusuf Ziya Aysundu da MADEM’in aile ilişkilerini güçlendirmek amacıyla uzman personelle ücretsiz bireysel danışmanlık ve eğitim hizmetleri verdiğini söyledi.

Aysundu, belediye eğitim merkezlerinde ortaokul öğrencilerine yönelik rehberlik hizmetinin de verildiğini kaydetti.

Toplantıya, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gencay, Aile ve Sosyal İşler Şube Müdürü Gülay Zengin ile kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Ağrı'da Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme