10 Haziran 2016 Cuma 10:03
2016 Yaz İzci Kampı Kayıtları Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu işbirliğinde düzenlenen İBB Yaz İzci Kampı için kayıtlar başladı.

Gençlerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 10-15 yaş arasında her yıl yaklaşık 10 bin gencin katılımda bulunduğu İBB Yaz İzci Kampı için kayıtlar başladı. Ümraniye Kent Ormanı'ndaki alanda yapılacak olan izci kampı, 11 Temmuz ile 11 Eylül arasında gerçekleşecek. Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından verilen eğitimlerle çocuk ve gençlerin sosyalleşmeleri, ekip halinde çalışma becerilerini geliştirmeleri, öğrenme şevki, keşfetme duygusu, doğayı ve çevreyi sevmeleri, doğaya uyum sağlayarak şartlara uygun yaratıcı fikirler ortaya koyabilmeleri, analitik düşünme becerisine sahip olmaları gibi pek çok konuda bilinçlenmeleri ve gelişmeleri sağlanıyor. Yaz İzci Kampı'na katılmak isteyenlerin, www.ibb.istanbul ya da izcilik.ibb.gov.tr adreslerinde bulunan "kayıt" bölümüne giriş yaptıktan sonra katılmak istedikleri kamp dönemini seçerek ön kayıt yaptırabilecekleri açıklandı.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleştirilecek kampa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin farklı birimlerinin destek vererek kampa katılacak izcilerin yemekten sağlığa, barınmadan temizliğe kadar her türlü ihtiyacını karşılayacakları bildirildi. İBB Yaz İzci Kampı'nda ayrıca acil durumlara müdahale edebilmek için daimi olarak ambulans, doktor, sağlık ekibi ve itfaiye gibi müdahale ekipleri 24 saat boyunca aktif olarak görev yapacak.

12 YILDA 170 BİN İZCİYE HİZMET VERİLDİ

2004 yılından bu yana her yıl artan ilgiyle devam eden ve "Yerel Yönetimlerde Dünya Birinciliği" unvanına sahip olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin izci kamplarından, geride kalan 12 yılda 170 binin üzerinde aday izci ve izci yararlandı.

2016 Yaz İzci Kampı Kayıtları Başladı

2016 Yaz İzci Kampı Kayıtları Başladı

2016 Yaz İzci Kampı Kayıtları Başladı

2016 Yaz İzci Kampı Kayıtları Başladı

Son Güncelleme: 10.06.2016 10:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.