11 Ekim 2013 Cuma 00:00
4. KURUMLAR ARASI SPOR MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

Ağrı Amatör Spor Kulüleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte planlanan ve dördüncü yılına giren Kurumlar Arası Spor Müsabakalarının Haziran ayında başlayacağı bildirildi.

 

29 Mayıs 2012 tarihinde başlama tarihi teknik toplantı ile belirlenecek olan müsabakaların grup maçları halı sahalarda oynatılacak.

 

Kurumların kaynaşmasını ve birlikteliğini arttıran bir proje olarak üç yıldır uygulanan Kurumlar Arası spor müsabakaları geçen yıl 24 kurumun katılımı ile gerçekleşmişti.

 

İbrahim Çeçen Üniversitesinin kupayı kaldırdığı maçlarda, ikinciliği Halk Eğitim Merkezi, Üçüncülüğü ise Hamur Kaymakamlığı almıştı. Fair-Play ödülünü ise Avukatlardan oluşan Ağrı Barosu hak etti.

 

Müsabakalara bu yıl Sivil Toplum Örgütlerinin de katılımını arttırmak için yeni düzenlemeler getirildi. Turnuvanın ayrıntıları ve teknik toplantı tarihi Ağrı Askf’nin adresinde yer alıyor.

Son Güncelleme: 22.07.2016 21:56
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.