07 Haziran 2016 Salı 14:13
A Milli Basketbol Takımı, Antalya'da Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı beş günlük hazırlık kampını gerçekleştirmek üzere geldiği Antalya'da ikinci güne sabah erken saatlerde yapılan analiz ve ölçüm programı ile başlarken saat 10.30 – 12.30 arasında da sabah antrenmanını gerçekleştirdi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 5 - 10 Temmuz 2016 tarihlerinde Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenecek olan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nin hazırlıklarına eksik kadro ile devam ediyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, play off final serisi oynayan Anadolu Efes ve Fenerbahçe takımlarından gelecek oyuncularından yoksun olan aday kadro ile dün başladığı Antalya kampı dâhilinde Gloria Sports Arena'da çalışmalarını sürdürüyor. Kampta aday kadrodan 13 isim hazır bulunurken, buradaki çalışmalar 10 Haziran tarihine dek sürdürecek.

Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde gerçekleşen iki saatlik sabah antrenmanında takım hep beraber ısınma ve streching hareketleri yaptıktan sonra uzunlar ve kısalar olarak iki gruba ayrıldı. Bir grup bireysel çalışmak üzere halter salonuna giderken basketbol salonunda kalan diğer grup ise şut çalışması gerçekleştirdi. İki grup da hem halter çalışmalarını yapıp hem de pozisyon ve statik şut çalışmalarını farklı drill'ler ile tamamladıktan sonra idman sona erdi.

Kampta günün programı akşam 18.30'da gerçekleşecek olan çalışma ile devam edecek.

A Milli Basketbol Takımı, Antalya'da Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Basketbol Takımı, Antalya'da Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Basketbol Takımı, Antalya'da Hazırlıklarını Sürdürüyor

Son Güncelleme: 07.06.2016 14:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.