07 Haziran 2016 Salı 18:33
A Milli Kadın Basketbol Takımı, Eleme Hazırlıklarına Devam Ediyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2016 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaklaşık iki saat süren bir idman gerçekleştirdi. Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda A Milli Kadın Basketbol Takımı, ısınma hareketlerinin ardından şut, müdafaa, hücum setleri ve kondisyon çalıştı. Ay yıldızlılar antrenmanın son bölümünde ise şut attı.

Ay yıldızlı ekip yarın öğle saatlerinde kamp için Fransa'nın Bordeaux şehrine gidecek. A Milli Kadın Basketbol Takımı, 10 Haziran Cuma günü ise ikili temas maçları kapsamında Venezuella ile karşılaşacak.

Fransa'nın Nantes kentinde 13-19 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Elemeleri'nde Milliler, B Grubu'nda Arjantin ve Kamerun ile mücadele edecek.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Eleme Hazırlıklarına Devam Ediyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Eleme Hazırlıklarına Devam Ediyor

Son Güncelleme: 07.06.2016 18:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.