08 Haziran 2016 Çarşamba 01:03
A Milli Kadın Basketbol Takımı Günü Çift Antrenman İle Noktaladı

Rio 2016 Olimpiyatları'nın eleme maçlarına hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımı günü çift antrenman ile noktaladı. Ay yıldızlı ekip yarın sabah maçların oynanacağı Fransa'nın Nantes şehrine gidecek.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2016 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarını bugün İstanbul'da yaptığı çift antrenman tamamladı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşen akşam antrenmanını TBF Başkanı Harun Erdenay ve TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş da takip etti.

A Milli Kadın Basketbol Takımı yarın öğle saatlerinde kamp için Fransa'nın Bordeaux şehrine gidecek. Ay yıldızlı ekibimiz 10 Haziran Cuma günü ise ikili temas maçları kapsamında Venezuella ile karşılaşacak.

Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda A Milli Kadın Basketbol Takımı, ısınma hareketlerinin ardından şut, müdafaa ve hücum setleri çalıştı. Ay yıldızlılar antrenmanın son bölümünde ise şut attı.

13-19 Haziran 2016 tarihleri arasında Fransa'nın Nantes kentinde düzenlenecek Olimpiyat Elemeleri'nde Milliler, B Grubu'nda Arjantin ve Kamerun ile mücadele edecek.

Son Güncelleme: 08.06.2016 01:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.