04 Haziran 2016 Cumartesi 15:38
Adanaspor'lu Mehmet Sak Dünya Evine Girdi

PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e çıkan Adanaspor'un başarılı ismi Mehmet Sak dünya evine girdi.

Mehmet Sak-Sinem Sak çiftinin nikah şahitliğini Adanaspor Başkanı Bayram Akgül yaptı

Adanaspor'un orta alandaki başarılı ismi ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Mehmet Sak-Sinem Sak çifti dünya evine girdi.

İzmir'de yapılan düğün törenine Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yöneticilerden Bülent Uzel, Kasım Naşal, Hasan Tümöz, Tuncay Sakçılar, Haluk Oğuz, Erkin Doygun, Adanasporlu futbolcular, yardımcı antrenörler, spor camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün töreninde Mehmet Sak-Sinem Sak ikilisi için yapılan nikah töreninde Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Mehmet Sak'ın nikah şahidi oldu. Başkan Bayram Akgül kıyılan nikah sonrasında, "Şampiyonlukta bizim, düğün de bizim" ifadelerini kullandı ve genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün töreninde dans edilip, halaylar çekilirken özellikle Adanasporlu futbolcular bir sezonun yorgunluğunu çıkardılar.

Bu sezon Adanaspor ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Mehmet Sak, törene katılan herkese teşekkür etti. Mehmet ve Sinem Sak çifti, "Bizim için çok güzel bir gün. Hem Adanaspor ile şampiyonluk yaşadık hem de düğünümüzü yaptık. Bu yıl iki mutluluğu birden yaşadık. Bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan herkese minnettarız. Adanaspor ile sahada mücadele ederken tribünde taraftarlarımız, bugün de düğünümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz." dediler.

Son Güncelleme: 04.06.2016 15:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.